Categories
Blogging

oud in

Op Boss allereerste album Antena, uitgebracht in 1998, presenteerde hij ons zijn versies van oude tangoklassiekers. Die arrangementen staan ​​garant voor een impulsieve beleving en een begripvolle reactie. Bij het beluisteren van dit album weet men iets van wat er wordt gedaan. Bos Schoot is een productief kunstenaar. Er zijn veertien van zijn albums beschikbaar, die teruggaan tot 1984, en sinds Bos het Eurovisie Songfestival 2005 won, neemt hij elk jaar één album op. Hij heeft beloofd zijn tweede album te uploaden op de Duitse Radio De verzekeraars, nadat hij in amper een jaar tijd vijftien albums had opgenomen. Ferry Corsten is een uitgelezen talent. Ik hoop echt dat hij plezier blijft hebben en muziek blijft produceren die de klassieker van vandaag is na dertig jaar professioneel zingen. Ik heb veel respect voor deze kunstenaar en zijn werk.

"Het beste van Bos Schoot is dat je de muziek voelt, je voelt de passie, de stress, de enorme luchtstoten die je inademt, lacht en snuift. Je voelt hem het zingen. Het is heel spannend om uit de studio en voel dat weer, die wonderbaarlijke spookachtige aanwezigheid achter al die mooie muziek. En het naar boven halen van die liedjes, dat heerlijke ambient killer instinct dat alleen Bos Schoot weet los te laten."

– Joop Lindberg, kort nadat hij wat details onthulde over zijn visie op het nieuwe album

utch is echter een artiest die voor velen van ons lijkt te spreken als hij zegt:

"Bos Schoot is een kleine cass tegengif topoëzie."

De spookachtige aanwezigheid wordt binnenkort onthuld, terwijl hij ons uitnodigt in de studio en enkele van die prachtige spookachtige ballads zingt van zijn nieuwste album:

'Zon, dat ik op een dag sterf, verliefd op jou / Waar zal je zijn, de plaatsen waar je bent geweest / Wat ga je doen als je elkaar niet meer kunt zien?'

Een nummer dat Joop Lindberg opneemt voor een toekomstig album en dat, nadat hij er een jaar of wat aan heeft gewerkt, op zijn nieuwe album, 'Way Into The Future', zal verschijnen:

'Ik heb altijd van zingen gehouden, maar ik heb het lied nooit als een zanger bestudeerd. Ik heb naar andere zangers gekeken en zoveel geleerd als ik had gewild over hun zang… Maar ik heb het lied nooit als een zanger bestudeerd. Alleen door dat te doen, door het daadwerkelijk te zingen, kun je in zo'n nummer zo'n diepte en gevoel bereiken. De beste nummers, degenen die indruk maken, zijn die nummers die opvallen omdat de zanger op een plek is waar ze zelfs niet willen zijn'.

Interview: Torben Groenemayer Interview (opgenomen in september 2012, later uitgebracht in november)

Muziek: Torben Grote (CD Spector)

Torben Grote: Hmmm, een beetje over mijn hoofd daar…

MT: Ik weet het, ik weet het! Maar het is zo'n fantastisch album, we zouden er de hele dag over kunnen praten.

TV: Je hebt altijd met verschillende muzikanten samengewerkt, het is een must van jouw kant, denk ik.

G: Ja, het is zeker een must, want je hebt altijd de keuze om lui te zijn en alles zelf te doen en je eigen stijl mee te nemen, of…

MT: Ja, helemaal.

G: Je wilt altijd indruk maken op mensen, niet alleen met je liedjes, maar ook met je capaciteiten als producer.

MT: Absoluut.

G: En met de nummers die we nu hebben, is mijn rol als producer, denk ik, om zangers goed te laten klinken, mensen gelukkig te maken en ook liedjes te maken die mensen zullen onthouden. Dat is mijn belangrijkste focus.

TV: Je richt je op de popmarkt met deze nummers, nietwaar?

G: Ja, natuurlijk.

TV: Dus is het een bewuste poging, aangezien je in feite endcore hebt?

G: Ik zou niet zeggen dat het bewust is, maar dat is zeker mijn belangrijkste focus. Ik was nooit gefocust om andere mensen mijn platen te laten kopen. Dat is niet mijn doel.

TV: Maar je deed het toch, nietwaar?

G: Natuurlijk, maar… [lacht].

TV: Dus je ziet nu dat de popmarkt je belangrijkste werkgebied is.

G: Ja, absoluut.

TV: Is alles veranderd in de manier waarop je internet als hulpmiddel gebruikt wanneer je schrijft, promoot en je klaarmaakt om uit te brengen?

G: Absoluut alles.

TV: in de manier waarop u internet gebruikt, de manier waarop u denkt, uw standpunt over bepaalde kwesties. Je bent een mp3.

G: Ik weet het, dat is een grappig woord, MP3. Je gebruikt dat woord veel.

TV: Je gebruikt dat woord vaak, nietwaar?

G: Laten we eerlijk zijn.

TV: Dus je bent een MP3?