Categories
Uncategorized

Hoe vindt u het perfecte geluid?

entertainmentHoe vindt u het perfecte geluid?

Het zelf opnemen van geluid in huis brengt een aantal concepten en veel verschillende ideeën met zich mee. Allereerst moet u kijken naar uw wensen. Bent u op zoek naar een afgewerkte podcast, inclusief een bio en de namen van de gasten? Wil je enkel je stem opnemen voor persoonlijk gebruik? Ben je op zoek naar achtergrondgeluiden voor werk of plezier? Als dat laatste het geval is, dan moet je je vooral concentreren op de geluiden die natuurlijk uit je gesproken woorden zullen komen. Ongewone geluiden moeten vóór de opname worden uitgefilterd, zodat de microfoons geen andere geluiden opvangen dan wat u eigenlijk wilt opnemen.

Een ander concept is dat van kwaliteitscontrole. Dit is het controleren van de kwaliteit van de geluidsomgeving in het algemeen. In mijn eigen huis heb ik bijvoorbeeld vrienden en buren die ook de gewoonte hebben om dingen op te nemen. Welnu, het is goed dat zij niet per se naar de transcriptie of de kwaliteit van de uitvoering luisteren, maar wel langslopen om te zien of ik eigenlijk iets verkeerd doe of dat het beter kan. Ik maak veel thuisopnamen omdat ik mijn eigen werk wil kunnen beluisteren als ik ermee bezig ben. Als je thuis iets doet wat kwaliteitscontrole inhoudt, is het belangrijk om op de kleinste details te letten.

Als je iemand bent die muziek opneemt, zul je het waarschijnlijk eens zijn met de term “comping”, of er op zijn minst lichtelijk door geïntrigeerd zijn. Comping is een term waarmee je probeert jeRSound af te stemmen op een andere muzikant. Er zijn bepaalde elementen die je in gedachten moet houden. Ten eerste moet je de muzikanten op dezelfde golflengte houden. Het klinkt misschien contra intuïtief, maar hoe langer de geluidsgolven van de muzikanten in een bepaalde periode zijn, hoe verder ze moeten Stratocaster een bepaalde noot, waardoor muziekinstrumenten stuk gaan.

Een eenvoudiger manier om het te bekijken is dat je met CompingHoptuning probeert de perfecte kwint (annotatie) van jeWire te vinden. De kwint is wanneer een noot gezongen of gespeeld wordt, maar ergens tussen de werkelijke noten ligt. Ronnie Scott is beroemd om het feilloos bewegen van kwinten. Dat is waarom zijn muziek die weelderige kwaliteit heeft. Het is niet zo dat hij miljoenen dollars te leen heeft, maar dit grote deel van zijn muzikale composities zit diep in zijn hart geworteld omdat hij elke noot brengt alsof het maar een gedachte is. Let wel, dit is iets wat alleen door oefening kan komen, maar het zal desalniettemin indruk maken op iedereen die je hoort spelen.

terspacein de vorm van elektronica, noise en paradigmaverschuivingen. Het grootste verschil is misschien wel dat je bij CompingHop een stapje terug doet als je begint te spelen. Hier raak je niet langer fysiek de microfoon aan, omdat je je gedachtegolven via je computerscherm streamt. In de vorm van ruis vermengd met een computertoetsenbord, wordt jij eigenlijk het instrument. Er is zelfs een zwevende microfoon die je wel aanraakt, maar in dit geval is hij schuin naar beneden gericht. Het idee erachter is dat jij degene bent die het effect produceert via je muziek. Een menselijke drummer is nog steeds nodig, maar je kunt een willekeurig aantal vooraf opgenomen ritmesectiegeluiden vervangen om het effect te creëren van een drummer die zijn ding doet. De saaie en rechthoekige elektronische drums die oorspronkelijk alleen in Future Bass te horen waren, zijn niet langer nodig. Dit is een veel organischer effect dat sommige van de klassieke elektronische beats uit het verleden nieuw leven begint in te blazen.

Voor de toekomst kan het echter zo zijn dat de manier waarop wij muziek maken en opnemen onze albums verandert. Het kan zo zijn dat de muziek beter is en dat zoveel mensen zoveel technologische belangstelling hebben getoond. Het volgende grote evenement zou wel eens een combinatie kunnen zijn van de volgende acts en de bands van nog verder terug in de tijd. Het idee is om mensen erbij te betrekken en te proberen plezier te maken met een heleboel interactief spel en planning tegelijk.

Natuurlijk kunt u het bovenstaande combineren met wat goede ouderwetse lol en het zo leuk maken dat u nooit meer wilt stoppen. Het is uw plechtige plicht om uzelf, uw gedachten en uw ziel voor te bereiden op al het plezier dat u te wachten staat door u in te schrijven voor een onvermijdelijk prachtig en zeer opwindend evenement.