Categories
Blogging

How to Choose a Wedding DJ

music controller dj mixer in a nightclub at a party - dj stockfoto's en -beelden

Mag ik vragen hoe jullie huwelijksreceptie gaat? Op je bruiloft is het cruciaal om ervoor te zorgen dat je gasten het naar hun zin hebben. De muziek die je kiest moet gewoon perfect zijn. Het zou zelfs zo goed moeten zijn dat je gasten de hele nacht dansen. Hier is een overzicht van belangrijke informatie om je te helpen bij het regelen van een supercoole bruiloft.

Het eerste dat u moet overwegen, is het type bruiloft dat u en uw aanstaande echtgenoot zullen hebben. De belangrijkste factor om te overwegen is de muziek. U moet een stijl voor uw bruiloft kiezen die bij u past. Het moet een stijl zijn die jij en je partner leuk vinden. Je moet dit bespreken en een limiet stellen aan hoeveel je aan de muziek kunt uitgeven. De meeste klanten op een bruiloft zien entertainment als een belangrijk aspect van het evenement. Wanneer u de prijs bespreekt, is het eerste dat vaak opkomt, hoeveel u moet uitgeven. Schrik niet als je enkele duizenden dollars betaalt voor een DJ, als je krap bij kas zit.

Je moet je verwachtingen definiëren, anders krijg je een evenement dat ver boven je budget ligt.

DJ's zijn de hele dag in onze gedachten. We denken erover na wanneer we samen plezier kunnen hebben en hoe we het evenement kunnen opfleuren zodat het leuk wordt voor ons en onze gasten. Als je ons nodig hebt om al het praten en introducties te doen, huur dan een DJ in. Maar zorg ervoor dat je er een inhuurt die je leuk vindt en een artiest die je vertrouwt.

Als je een vrolijk publiek wilt dat van dansen houdt, de energie op peil houdt en je niet nerveus maakt, pak dan wat bandmuziek en zorg voor een plons. Maar als je een relaxte sfeer wilt, houd dan de beats zacht en de zang eenvoudig. Onthoud dat je een DJ inhuurt, zodat zij al je muzikale selecties voor hun rekening nemen.

Een ander ding dat u wilt overwegen, is uw thema. Waar wil je dat je bruiloft over gaat? Liefde, romantiek, een feest van maanden samen of iets anders? Denk er tijdens het evenement over na. Als u eenmaal weet wat u wilt, wordt uw keuze een stuk eenvoudiger.

Sommige stellen willen een romantische avond. Anderen willen classy, ​​een statement maken met een ZWARTE smoking. Als je een strikt thema wilt behouden, houd dan de stijl conservatief. Als je wilt dat al je gasten kunnen dansen, voeg dan wat hedendaagse cabaret- of swingdansmuziek toe. Selecteer ongeveer 2 of 3 nummers waarvan je weet dat ze mensen in beweging brengen.

Af AFK is populair in Latin ballroom instellingen. Het AfAFK-ritme is vrolijk en de vibratie van de Latin-machine brengt mensen meestal in beweging.

De M-hut is populair in clubs in East Village. Het is het M-object dat nachtleven trekt, en de frequentie ervan in combinatie met de ASBJ is een geweldige combinatie.

De K DJ (keerai) is de meest POPPY K DJ die er is. Het heeft de vorm van een wongamasker en als je er eenmaal een hebt, wil je nooit meer weg van huis.

Voordat je een DJ inhuurt, moet je een lijst maken van het genre dat ze spelen. Sommigen zullen alleen bepaalde genres doen. Anderen zijn meer inschikkelijk voor alle genres. Sommige DJ's doen alleen een specifiek genre (bijv. house, hard-core, electro etc…). Als je een mix van verschillende genres wilt, maak dan je lijst met genres en ga dan naar Google om te zien welke DJ's gespecialiseerd zijn in die soorten muziek.

How many songs should you shortlist before you hire? You should make your list a little more lengthy than the actual songs that you want DJ's to play. After all, you don't want to pay for three extra songs. Sometimes a DJ will say they'll play whatever you ask them, but watch out for jerkoffs. If the DJ is not playing your songs, ask them to add some so you can review what the DJ has.

Where do you want the DJ to be at the party? When asking about location, you should clarify whether they service areas that are close to your venue, or are interested in going out to meet new people. Some DJs have been known to lie about their locations, so don't be afraid to ask.

Vraag ten slotte de DJ of ze Amerikaanse covers spelen. Terwijl sommigen bereid zijn om ze te doen, zullen velen een beleid hebben dat ze helemaal geen Amerikaanse nummers zullen spelen, tenminste totdat iemand ze betaalt.

Een goede DJ zal je met deze antwoorden graag van dienst zijn. En onthoud, als je het resultaat niet leuk vindt, blijf dan niet binnen!